LoopbaanCoaching

Ontzettend veel mensen gaan dagelijks naar hun werk, maar lang niet allemaal hebben ze ook plezier in hun werk. Maar plezier in het werk krijg je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen.

Bovendien is plezier in het werk ook veel omvattender dan ‘alleen’ het hebben van leuk werk. En het is ook nog eens heel erg persoonlijk.

TebbenMediation werkt daarom samen met u aan het herontdekken van uw persoonlijke motivatie. Voor uw baan in uw huidige organisatie, maar misschien juist wel voor die écht passende baan buiten uw huidige onderneming of instelling.

De CoreValuesIndex (CVI):

TebbenMediation doet dit met behulp van het unieke meetinstrument  de CoreValuesIndex (de CVI).  De CVI is een wetenschappelijk onderbouwd meetinstrument, dat inzicht geeft in iemand zijn aangeboren onveranderlijke natuur. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit mogelijk wat zweverig klinkt, toch is het dat zeker niet.

Het inzichtelijk maken van iemand zijn onveranderlijke drijfveren en sterkten is namelijk randvoorwaardelijk voor een blijvende resultaatverbetering. Het is de sleutel tot succes op het gebied van persoonlijke effectiviteit, team- en bedrijfsoptimalisatie, zo is gebleken door de vele succesvolle projecten welke m.b.v. dit instrument en de aanvullende tooling van Taylor Protocols zijn uitgevoerd.

Het proces tot resultaatverbetering start met inzicht. Inzicht in u zelf als persoon en in uw medewerkers. Met dit inzicht wordt het mogelijk om als persoon, als team en uiteindelijk als organisatie effectiever te worden.

Doe hier de gratis CVI